Ansiktsbehandlingar

Vi erbjuder en rad olika Anti-age behandlingar för bl a ökad kollagen produktion, uppstramning av slapp/hängande hud, ny lyster i huden,  minimering av linjer, åldersfläckar och ytliga blodkärl mm. Allt från ett tillfälligt ”lyft” inför en fest, till ett mer hållbart resultat i samband med en behandlingskur.

Akupunktur för hälsa, ansiktslyftning och föryngring är ett fantastiskt alternativ till att återskapa skönhet utan kirurgiska ingrepp eller injektioner, på ett smärtfritt och effektivt sätt.

Skönhetsbehandlingar, behandlingar för föryngring och vitalisering, har i Kina använts mycket länge och varit förbehållet priviligerade grupper, inte minst i kejsarens hov.

I väst har nu detta fantastiska alternativ upptäckts. Akupunktur och kinesisk medicin är en effektiv behandling för att minska åldrandets tecken. Teknikerna ökar spänsten i musklerna och slätar ut huden i ansiktet, på halsen och andra delar av kroppen. Huden blir inte bara slätare utan även mer vital, elastisk och får en bättre lyster.

I takt med att ansiktet föryngras så infinner sig även en känsla av lugn, du kommer att känna dig mer energetisk, vackrare och vitalare.

Denna teknik ökar kroppens egen skönhet och perfektion, reducerar rynkor, slätar ut huden i ansiktet och ger ett helt naturligt ansiktslyft genom att:

 • Sträcka hängande hud
 • Minimera eller ta bort fina linjer och rynkor
 • Reducera påsar under ögonen
 • Bekämpa åldrandet
 • Förbättra ansiktsfärgen, ger en hälsosam glans och lyster
 • Minskar dubbelhaka
 • Ger en klarare blick
 • Lyfter hängande ögonlock
 • Öka blodflödet och kollagenproduktionen i huden
 • Främja tillväxt av huvudhår
 • Mjukgöra huden
 • Förstärka immunförsvaret
 • Ge ökad livslust och ökat välbefinnande

I kinesisk medicin förklaras hudens åldrande med att cirkulationen av qi, kroppens vitala energi och flöden, minskar med åren. Det resulterar i att de meridianer och flöden som underhåller vitaliteten i huden inte längre är lika effektiva. Cellerna och vävnaderna kan inte längre näras vilket gör att huden torkar, rynkor uppstår och hudens lyster minskar. Dessa processer kan förvärras genom felaktig kost, rökning, livsföring, stress, oro mm.

10 behandlingar i tät följd rekommenderas för optimalt resultat. Därefter underhållsbehandlar man, ungefär en behandling var 4:e till var 8:e vecka, beroende på ålder, livsföring mm.

Varje behandling tar ungefär 60 minuter. Första gången något mer eftersom vi börjar med ett litet samtal och lätt diagnos.

Som kund får du föra första, efter 5:e och efter 10:e behandlingen, fylla i ett tomt ansikte med de detaljer i ditt ansikte, som du vill bättra på. På så sätt blir ditt resultat mycket konkret, för det är mycket lätt att glömma bort ev. rynka när den har reducerats mycket kraftigt eller till och med är helt borta.

Nålarna som sätts i ansiktet är mycket tunna och känns knappt. En del personer som är ”nålrädda”, kan uppleva sticken som myggstick men känslan av lugn infinner sig snabbt när nålarna väl är på plats. De personer som inte är nålkänsliga, brukar uppleva hela behandlingen som mycket rogivande.

När nålarna sitter, får kunden sjunka in i musiken och det brukar upplevas som en djup avslappning.

När nålarna tagits bort, avslutar jag med en lätt ansiktsmassage där jag använder endast helt naturliga oljor eller krämer.

Efter 10:e behandlingen avslutar jag med en liten ansiktsbehandling (peeling, mask samt kräm) bestående av helt naturliga produkter. Jag informerar även om vikten av bra livsföring och vikten av ”rena” produkter till den dagliga ansiktsvården.

Boka i Örnsköldsvik

– Ett genombrott inom anti-aging, ärrbehandling och hudförbättring

En effektiv behandlingsform vars resultat är likvärdiga med Fraxellaser men med minimala biverkningar men utan de sociala begränsningar och risker som Fraxellaser medför. Med Dermaroller kan man även behandla hela ögonområdet och även behandla en solbränd och mörkare hud. Behandlingarna är effektiva och säkra.

Med microneedling kan man utföra följande behandlingar:

 • Rynkreducering (collagenstimulering)
 • Hudföryngring
 • Stora porer
 • Hudbristningar/strier
 • Ärrbehandling – effektivt reducera ärr efter acne, operation, brännskador etc.
 • Skin Tightening (vävnadsuppstramning/fasthet)
 • Pigmentbehandling eller solskadad hud
 • Hud med vaskulära förändringar (ådernät)

Effekt på huden
Efter en kur med Microneedling förtjockas huden 8-10%, vilket motverkar fina linjer. Porer minskar. Nybildningen av collagen stimuleras och fortsätter upp till 6 månader efter avslutad kur. Huden stramas upp och får ett ungdomligare utseende. Ärr minskar, acne ärr jämnas ut och fylls upp.

Direkt efter behandlingen är huden röd och lite svullen. Det känns som om du fått en kraftig solbränna. Efter någon dag kan huden flagna något och kräver mycket fukt, viktigt att dricka extra mycket vatten. Behandlingskuren sker med 7-14 dagars intervaller, beroende bl a på ålder och återhämtning.

Professionella salongsprodukter speciellt avsedda för Microneedling används vid behandling för ytterligare ökat resultat.

Boka i Örnsköldsvik

Kombinationen av radiofrekvens, vaccum och infraröd värme stramar upp huden, minskar porer samt stimulerar muskulaturen. ger ansiktet ett naturligt lyft, uppstramning samt ett föryngrat och fräscht utseende.

Radiofrekvensen värmer upp och stimulerar befintligt kollagen så att det dras samman permanent. Kroppen bildar då nytt kollagen i ”fickorna” som uppstått. Huden fylls ut, linjer och rynkor minskar och huden stramas upp. Ger ett långvarigt resultat. 

VelaMax behandling, avslutas med fuktgivande och uppstramande mask.

Ett alternativ till nålbehandlingar för de som är ”nålrädda” och mycket smärtkänsliga.

Detta är en av vår mest sköna och omtyckta behandlings kur där du som kund ser ett positivt resultat från gång till gång!

 • Rynkreducering (kollagenstimulering)
 • Uppstramning av huden i ansikte och hals
 • Stora porer
 • Dubbelhaka
 • Stramar upp käklinjen
 • Ökad lyster i huden

Paketpris på kurbehandling

Boka i Örnsköldsvik

En underbar ansiktsbehandling med Naturkosmetiska produkter som doftar underbart. Efteråt har din hud ett fräscht  och klart utseende och har fått ett minilyft.

Huden rengörs, peelas med enzympeeling, upplyftande och utrensande ansiktsmassage, serum och mask.

I behandlingen används ansiktsmasker och serum med aktiva ingredienser som stimulerar hudens egna läkningsprocess och collagen produktion.

Boka i Örnsköldsvik

En akupressur massage som utförs med bl a Jade- och Rosenkvartsstenar. En otroligt skön och avslappnande behandling. Massagen sätter fart på lymfsystemet och har en omedelbart utslätande och upplyftande effekt på ansiktet. Även ögonområdet behandlas. Ansikts GuaSha kombineras mycket fördelaktigt med Naturkosmetisk Ansiktsbehandling och ger ett fräschare och klarare utseende. Den naturliga kollagen produktionen stimuleras på djupet, vilket medför att fina linjer och rynkor naturligt fylls ut.

Kan med fördel göras som en behandlings kur på 10-15 ggr eller kombineras med Microneedling och kosmetisk akupunktur, mellan behandlingar och efteråt som månads underhåll.

Boka i Örnsköldsvik

Ansiktet behandlas med Biolight lampa, vars olika ljus stimulerar huden till ökad cellförnyelse, ökad kollagen produktion samt balanserar och stärker huden.

RÖD lampa används i anti-aging behandlingar och fyller ut fina linjer och ger ny fasthet. Lindrar torrhet, minskar porer samt har bra inverkan på känslig hy.

BLÅ lampa är mycket effektiv mot acne och oljig/fet hy. Bakterie dödande på djupet så att nya finnar och orenheter inte växer till sig. Balanserar talg produktionen utan att vara uttorkande.

Boka i Örnsköldsvik

HIFU = Högintensivt Fokuserat Ultraljud  ger ett markant och hållbart ansiktslyft med djupgående åtstramning, utan kirurgi. Behandla ögonlock, kinder, dubbelhaka, panna, käklinje, hals och dekolletage.

Oftast räcker det med 1-3 behandlingar. Slutresultat uppnås efter 5-6 månader. Själva nybildningen av vävnaden håller 8 år, men åldrandet och viktökning/minskning kan göra att man vill göra en ny behandling efter 1,5 – 2 år beroende på hudkvalité. 

Behandla:

 • Hela ansiktet & hals
 • Dubbelhaka
 • Midface
 • Bryn & pannlyft
 • Övre & undre ögonlock
 • Dekolletage

Med HIFU skickas hög värmeenergi ner i huden och underliggande vävnader utan att påverka hudytan. Man når ner till samma hudlager (SMAS) som läkare använder för att strama åt huden vid kirurgiska ansiktslyft. Den höga värmen bränner av kollagen och elastinfibrerna som återbildas av kroppen som nya starkare fibrer.

Boka i Örnsköldsvik