- Infraröda Värmefilten

- Vela Max ELOS-Teknink

- Qigong & vägledd meditation

- Kosmetisk Akupunktur

- Kosmetisk Akupunktur ..Viktminskning

- Detoxplåster

- Koppning/massage

 

Referenser

Infraröda Värmefilten

"Hela kroppen blir mer avslappnad, jag blir lugnare och mjukare i kroppen. Magen har kommit igång, vilket är positivt. Efteråt får jag en riktigt energikick och jag känner att cirkulationen som jag bl a haft besvär med, ökar i kropp och ansikte."
Andrea Sahlström, 47
 

” Jag har mycket mindre värk sedan jag började behandlingar med ”filten”, jag har fibromyalgi. Jag är mycket mjukare och rörligare, piggare och gladare. Mina arbetskamrater har märkt skillnaden! Jag har blivit ca 80% bättre med mina domningar som jag besvärats mycket av genom att vakna minst 10 ggr/natt.”
Maria Stenmark, 49 år

 
”Nu behöver jag inte ta på mig sockar när jag går och lägger mig. Cirkulationen i fötterna har blivit mycket bättre. Jag är dessutom piggare, rörligare och orkar mer”
Maria Sehlin, 48 år


”Efter en kur med ”filten” har jag gått ner vikt och minskat mitt omgång. Redan efter första behandlingen kände jag mig rörligare, kom ner på huk mycket lättare. Jag har även fått igång magen!”
Kvinna, 46 år

 

   
   

 

 
 
 

 

 
 

 

 

 
 
Vela Max
 
VelaMx + Infraröd värmefilt

”Jag är en aktiv tjej som tränar ganska mycket, jag har smal kroppsform förutom lår och rumpa som alltid har känts plufsiga och oproportionerliga i jämförelse med övriga kroppen, hur mycket jag än har tränat. Jag hade dessutom en del celluliter på låren som jag aldrig har lyckats blivit av med förut. Efter denna 10 kur med VelaMax och värmefilten har jag fått otroliga resultat:

Mina celluliter är i det närmaste helt borta. Hela min kropp men främst lår och rumpa känns ”uppstramade” och fastare. Hela min hud har fått en helt annan lyster. Mina ben känns lättare, den där tyngdhetskänslan är borta och nu känns mina löpturer mycket lättsammare, jag orkar springa fortare och längre nu. Vätskeansamlingarna kring mina knän är helt borta. Mitt godissug som jag har haft till och från, är numera obefintligt. Jag upplever en större medvetenhet kring ett hälsosammare liv. Jag känner mig mycket piggare i hela kroppen, gladare och min spända nacke är nästan helt bra nu! Tack Bibbi!”
/Tjej, 32

Omfångsminskning: Under byst -4,0, midja -1,0, navel -4,0, övre lår -2,0, ovan knä -2,0, vad -1,5

 

 

VelaMax ansiktsbehandling

En väldigt behaglig behandling! Huden känns känns fast och spänstig, djupa rynkor har förmildrats. Min blick blir efter behandlingarna piggare och klarare. Dubbelhakan har minskat i omfång och de nasala linjerna har mildrats betydligt. Mycket skönt och trevligt med ansiktsmask som avslut!
/Kvinna, 57
 

 

VelaMax ansiktsbehandling

Efter min 10 kur med Vela Slim i ansiktet, har jag efter varje behandling känt mig rejält ”upplyft”! Min hals är mycket finare, huden stramare, mjuk och len. Avslutning med ansiktsmask har varit rena lyxen och jag blir så glad när jag kan se en positiv förändring efter varje behandling.”
/Kvinna, 64
 

 

VelaMax ansiktsbehandling

Hela behandlingen upplevs behaglig och avslappnande. Jag har fått en ”ungdomlig” känsla – känner mig verkligen ”föryngrad”! Det har hänt mycket positivt både utseende mässigt och i sinnet!
/Kvinna, 50+
 

 

VelaMax + Infraröd värmefilt

Jag fick en rejäl utrensning efter första behandlingen med täta toalettbesök. Har haft ont av ischias i 3 månader före start och efter andra behandlingen lindrades smärtan. Efter sjunde behandlingen försvann besväret helt. Jag har haft oregelbundna toabesök men kan nu gå på toa dagligen. Efter tredje behandlingen upplevde jag att byxorna inte satt lika tajt längre och totalt har jag minskat rejält i omfång och kroppen är fastare och har formats positivt. Jag har tidigare varit frusen, nu är jag varm och mycket mjukare och ledigare i kroppen, känner mig mycket mindre stel på morgonen.

Jag känner mig piggare, fått ”lust” och mer motivation! Jag känner stor skillnad och det känns så bra!
/Kvinna, 63

Omfångsnminsking: överarm -1 cm, byst -4 cm, midja -4 cm, navel -5 cm,  lår -3 cm, ovan knä -1 cm

 

VelasMax + Infraröd värmefilt

Jag gjorde denna 10 kuren för att jag gått ner i vikt rejält och min hud blev lös och slapp. Det har blivit stor skillnad på huden som blivit mycket fastare och stramare. Mitt operations ärr och hudsprickor på magen har dragit ihop sig ordentligt. Jag har fått mer kvinnliga former, mitt omfång har minskat rejält. Mitt självförtroende har förbättrats, jag har fått ”egen tid” och känner mig mycket mindre stressad. Av filten blir jag avslappnad och varm inombords och det sitter i länge. Jag har blivit piggare och känner ett allmänt välbefinnande. Jag brukar vara förkyld varje månad men inte känt av det på något sätt, så mitt immunförsvar har blivit starkare!
/Jessica 27

Omfångsminskning: överarm - 1,5 , under byst - 2,0 , midja - 7,0 , navel - 2,0 ,  övre lår - 3,0, vad - 1,0 
VelasMax

"Vela Max apparaten, en hotfull Drake vid första kontakten som i Bibbis händer blev en "hjälpsam kompis", vilka åstadkom förbättringar i alla lägen under behandlingen. Ett riktigt kroppsligt "lyft" i min ålder, mycket mjukare och rörligare! Men icke att förglömma den mentala hälsan, känner mig pigg, stark och glad, humöret är på topp! Resultatet efter 10 behandlingar var överraskande. En + effekt är att magmusklerna kommer ihåg hur de reagerade för 50 år sedan - en automatisk: "håll in magen"! Nu hoppas jag att ett underhåll varje månad ska hålla för fortsatt välbefinnande!"
/Kvinna 81

Omfångsminskning: Överarm -1, under byst -6, Midja -3, navel -9,5, lår -2,5
ovan knä -1,5

VelaMax + Infraröd värmefilt

”Jag har blivit fastare, mjukare och smalare. Känner mig föryngrad och fräschare!”
Kvinna 50 +

Omfångsminskning: -2 cm överarm, -6 cm under byst, -6 cm midja, -2 cm navel, -1,5 cm övre lår, -4 cm ovan knä, -2 cm vad


VelaMax + Infraröd värmefilt

”De första 2 behandlingarna kändes som ett ”helvete”, det nöp o drog på magen och infraröda värmefilten kändes för varm första gången. Men från och med 3:e behandlingen sov jag det mesta av tiden, det blev riktigt rogivande!
Efter min intensiv kur på 10 tillfällen har jag minskat mitt omfång rejält, fått en fastare hud, ett ökat allmänt välmående. Jag är mjukare i kroppen och har inte längre ont någonstans, vilket jag tidigare haft. Har också fått kommentarer från flera håll!”

M
an, 50 +

Omfångsminskning: -4,5 under bröst, -4,5 midja, - 1,0 navel, - 5,0 övre lår, - 1,0 ovan knä, -1,0 vad

   

VelaMax + Infraröd värmefilt

”En skön behandling. Känner mig mjukare och rörligare och min hud är mycket lenare och fastare. Ett allmänt välbefinnande med skön värme inifrån – den infraröda värmefilten har jag blivit ”beroende” av! Jag har fått mer energi och är på bättre humör. Jag har haft stora problem med två av mina tår med kraftig värk i minst 3 år, efter denna intensivkur har jag inga problem med tårna längre! Även min mage har kommit igång – kan gå på toa dagligen!”
Kvinna 57 

Omfångsminskning: -1,5 överarm, -4,0 under byst, - 2,5 midja, - 6,0 navel, - 3,0 övre lår, - 1,5 ovan knä

upp
 
 

Detoxplåster

"Jag fick lätt diarré de första 2 dygnen. Känner mig mycket piggare och sover bättre. Mycket nöjd."
Gisela, 74

"Jag blir piggare men samtidigt lugnare (avstressad). Har använt med lavendel."
Andrea Sahlström, 47

"En riktig upplevelse. Jag får mer kraft, blir uppiggad och jag sover så gott. Jag är så glad och förtjust i dem!"
Alicja Svensson

upp

 

Qigong & Vägledd Medidation

”Jag har en bokad tid varje vecka som har gett mig välbehag. Jag har känt ett lugn och varít avslappnad varje gång efter passen. Bra övningar – man andades djupt och i takt, skönt! Dessutom jättekul allt du berättade om Kina, intressant!”
Lena Isaksson

”Det ”inre leendet” är bra att träna på. När jag påminner mig själv om det, kan jag verkligen känna mig glad, avslappnad och nöjd. Jag upplever att jag mår bättre nu än innan kursen, både fysiskt och psykiskt. Jag kommer att fortsätta träna själv.”
Karin Isaksson

”Väldigt spännande, första gången för mig och jag blev väldigt överraskad vad det har för lugnande effekt. Mer energi efteråt för min del och skönt med den vägledda meditationen efter qigongen. Synd att inte kunna få fortsätta med dig och Qigongen, saknar dig redan…
Kvinna

”Kursen har gett mig en ledig kväll i veckan, en tid endast för mig själv, även om vi varit en grupp. En rogivande lätt träning som passat mig mycket bra. Jag känner att jag blivit starkare i kropp & själ. Hoppas att jag kan fortsätta med träningen själv och unna mig denna lediga stund som jag så väl behöver.”
AnnChristine Nordin

”Jag känner mig lugn och fridfull efter Qigongen. Jag får mer energi och sover gott. Qigongen stärker min kroppsenergi!”
Kvinna

upp

 

 

Kosmetisk Akupunktur

”Känslan, upplevelsen och resultatet av Bibbis nålar går ej i ord att beskriva, måste prövas!”
Nöjd kund

Bilder tagna före och efter kur på 10ggr.

                         FÖRE                                                            EFTER

”Under min behandlingskur har min hy fått en härlig lyster och mina skarpa drag har minskat kraftigt. Rynkor har försvunnit. Det roliga är att jag av min omgivning fått positiva komplimanger: lyster i ögon och hy. De upplever mig som piggare och fräschare!”
Lotta Isaksson 40

                         FÖRE                                                            EFTER

”Efter mina 10 behandlingar har jag fått mildare ansiktsdrag. Jag ser ”gladare ut”. Dessutom är jag mycket piggare, jag snarkar mindre och mitt eksem med klåda har minskat kraftigt.”
Mia Södermalm, 63

                         FÖRE                                                            EFTER

”Behandlingen gav mig ökad livslust och energi. Fick tillbaka blodcirkulationen på min överläpp. Mitt ansikte har ’lyfts’ – djupa fåror har mildrats och kortats. Jag upplever ett allmänt välbefinnande, min nattsömn har befrämjats och jag klarar psykiska påfrestningar bättre!”
Disa Söderberg 76
   
upp

 

Kosmetisk Akupunktur Viktminskning
”Den största skillnaden och vinsten efter kuren blev för mig den mentala effekten. Jag är mycket piggare och gladare, tänker mer positivt. Kroppen formades mycket positivt, det finns mer att jobba med men det blev en bra början! Genom kuren blev jag motiverad och inspirerad till ett hälsosammare liv!”
Kvinna 35 

Omfångsminskning: Överarm -3,0, byst -4,0, midja -2,0, navel -4,0, lår -3,0, ovan knä -3,0, vad -2,5

upp

 

 
Koppning & Massage

”Skräddarsydd” behandling med nålar, koppning och massage utifrån ”dagsformen”!

Moxalampan värmer delar av kroppen medan varsamma men starka händer bearbetar andra. ”Metoderna” ger full avslappning och välbefinnande.
Skön musik, väldoftande örter och oljor, tryggheten i samarbetet terapeut/kund, förhöjer ytterligare känslan av välbehag – knutar löses upp – man upplever vila och balans i kropp och själ.

Vid ansiktsmassagen, sist i programmet går det inte att kämpa emot längre – då somnar åtminstone jag!

Tack för att du finns Bibbi!
/Kvinna, 81

 

 
upp