Detox Foot Patch - Detoxplåster

Med över 20 års forskning i Japan och Korea och kliniskt kontrollerade veteskapliga tester, har detoxplåster blivit framtaget för att ta bort skadliga toxiner från kroppen på ett säkert och enkelt sätt vanligtvis genom fötterna – under tiden du sover. Detoxplåstren avgiftar inte bara kroppen utan tar även bort toxiner, urinsyra, slaggprodukter samt det har blivit bevisat av FDA (Food and Drugs Administration, US) att det tar ned kroppens kolesterolvärde. De kan även lindra kronisk smärta och trötthet oberoende om det är smärta som man får av artros, ryggsmärtor eller sportskador. Man kan också med fördel använda detoxplåstren till att öka blodcirkulationen, öka förbränningen, förbättra sömnkvaliteten och stärka immunförsvaret.

Fördelar med detoxplåstren:
- släpp oönskade gifter
- ökar din energi
- minskar värk, smärtor, och trötthet
- lindrar stress
- stärker immunförsvaret
- ger finare hy
- ökar förbränningen
- Helt diskret - Fungerar medan du sover, enkel att använda

Detoxplåster finns i följande utföranden:

Original Korean - avgiftning
Innehåll: Bamboo Vinegar, Dextrin, Vitamin C, Tourmaline, Natural mineral powder, Chitin, Polyethylene glycol 

Green Tea - avgiftning med Grönt Te antioxidanter
Innehåll: Bamboo Vinegar, dextrin, Vitamin C, Green Tea, Tourmaline, Natural mineral powder, Polyethylene glycol

Lavender - god sömn, avslappning, avgiftning
Innehåll: Bamboo Vinegar, Dextrin, Vitamin C, Lavender, Tourmaline, Natural mineral powder, Polyethylene glycol   

 

Hur använder jag detoxplåstren?

Applicera detox plåster en timme innan läggdags. Ta fram ett plåster och en detoxpåse, ta bort plastfolien från plåstret. Lägg detoxpåsen mitt på plåstret med texten nedåt mot klistersidan. Plåstret placeras sedan under hålfoten och fästes med plåsterkanten runt om påsen. Gnid runt plåstret så att det fäster sig riktigt runt foten och du får ett väl fungerande detoxplåster. Om plåstertejpen känns för stark (vid känslig hy och på barn), ”försvaga” klistret på plåstret genom att trycka det mot kläderna en gång innan du fäster detoxpåsen.

Obs! Du ska fästa en detoxpåse under varje fotsula per natt. Under tiden du använder detoxplåstren så är det viktigt att du dricker lite mer vatten än vanligt för att upprätthålla vätskebalansen.

Tvätta av fötterna när du tar bort plåstret.

Vad sker i kroppen vid användandet av detoxplåstren?

Det första många märker är att de sover mycket djupare och bättre. Förbränningen ökar ofta och det kan medföra att du får en lätt diarré, du kan bli mer törstig och urinera och svettas lite mer än vanligt och man kan få lite oren hy en kort period..

Efter att avgiftningen pågått att tag kan man börja få minskade celluliter, gå ned i vikt, inte känna sig så uppblåst i magen efter en måltid eller få ökad blodcirkulation. Dessa förändringar visar på att avgiftningen går som det ska.
Hur länge/ofta bör jag använda detoxplåstren för att det ska ha någon effekt?

Du kan redan efter första natten känna effekt av det, men du bör använda det i minst en vecka för att uppnå bra effekt. Det är väldigt individuellt. Men har du inte tagit en tarmsköljning eller avgiftat kroppen på annat sätt tidigare så rekommenderas 10-20 dagars användande. Det optimala är en månad. Många har använt mediciner i många år, andra en väldigt ohälsosam kosthållning och det i sig gör att man behöver en längre avgiftningstid.

Använd detoxpåsarna så länge de är våta och klistriga på utsidan när du tar av dem. Det är ett tecken från kroppen att avgiftningen pågår perfekt. Du kan ta en paus när detoxpåsana är torra på ovansidan.

Erfarna terapeuter menar att man bör avgifta kroppen upp till 4 gånger om året.

Är det några biverkningar?

Detoxplåster är en produkt med endast naturliga ingredienser och har inga biverkningar. En del kan emellertid de första dagarna få symtom på klassisk avgiftning som lätt huvudvärk, yrsel, törst. Detta är förbigående symtom som är lik de man får vid behandling av fotzonterapi. För att eliminera så mycket som möjligt av startsymtomen ska man dricka rikligt med vatten under perioden avgiftningen pågår.


Kan detoxplåster användas av alla?

Detoxplåstren kan användas av alla, även barn från 5 års ålder och uppåt.
Det ska inte användas av gravida och ammande och inte heller av dem som använder mediciner för hög ämnesomsättning sk. metabolism. Detoxplåstren ska inte heller placeras på öppna sår.

Hur används detoxplåster?
Det finns två sätt att använda dem på:

1) Generell avgiftning av kroppen
Du fäster det mitt under foten. Detta område är relaterat till mage/tarm, lever, galla, njurar osv. De allra flesta av oss behöver rensa detta område först för det är där de mesta av slagget/gifterna i kroppen sitter. På morgonen när du tar av plåstret kommer du att se att det är vått på ovansidan. När påsarna är torra är det aktuella området för organen rensat. Du kan skifta område under foten genom att placera örtpåsarna längre fram (axlar, nacke, lungor, m.m.) eller längre bak mot hälen (nedre delen av kroppen). När detoxpåsarna även är torra på dessa delar är avgiftningen avklarad.

2) Bortsett från dina fötter, kan du också detoxa med kuddar på andra delar av kroppen, inklusive rygg, skuldror, nacke, knän, armbågar etc. Vid användande på andra ställen än under fötterna kan plåstren sitta kvar upp till 24 timmar.

Hur lång tid ska jag använda Detoxplåster?

Inte mindre än 8 timmar och inte längre än 12 timmar.
Om du använder dem på andra ställen än under foten kan du ha dem på upp till 24 timmar.

Varför luktar det så starkt? Varför luktar det som bränt träd?

Framställningsprocessen sker bl.a. genom att man hettar upp bambun och skiljer saven från trädet. Därefter så kondenserar man saven och låter det mogna i ett år. Därför luktar det som bränd ved.

Behöver jag invändig rensning av kroppen?

Alla behöver det idag. Varför? Man blir dagligen utsatt för kemikalier och tillsatser mycket mer än tidigare. Vi har ökade föroreningar i luften och nyttjande av tobak, alkohol samt mängder av tillsatser i mat och mediciner.

Till och med när vi äter ekologisk mat, dricker flaskvatten, gör tarmrensningar och andra avgiftningar får vi ändå i oss föroreningar genom luft, vatten, textilier och byggmaterial som är oundvikliga att få i sig.

Vilka är de vanligaste symtomen på en förorenad kropp?

Nedsatt tarmfunktion, candida, giktsymtom, huvudvärk, allergier, trötthet, humörsvängningar, kalla händer och fötter, kroppssmärtor, celluliter, kvisslor m.m. är symtom på att man har en förorenad kropp.

Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera eller bota någon sjukdom, detoxplåsterna kan hjälpa dig få ut toxinerna ur din kropp.