- Kosmetisk akupunktur

- Microneedling

- Vela Max

- Ansiktsbehandling

- Asiatisk Ansikts GuaSha

- LED lampa

 

 

JUNSELE

ÖRNSKÖLDSVIK

   
     
   

 

Kosmetisk Akupunktur

Akupunktur för hälsa, ansiktslyftning och föryngring är ett fantastiskt alternativ till att återskapa skönhet utan kirurgiska ingrepp eller injektioner, på ett smärtfritt och effektivt sätt. 

Skönhetsbehandlingar, behandlingar för föryngring och vitalisering, har i Kina använts mycket länge och varit förbehållet priviligerade grupper, inte minst i kejsarens hov. 

I väst har nu detta fantastiska alternativ upptäckts. Akupunktur och kinesisk medicin är en effektiv behandling för att minska åldrandets tecken. Teknikerna ökar spänsten i musklerna och slätar ut huden i ansiktet, på halsen och andra delar av kroppen. Huden blir inte bara slätare utan även mer vital, elastisk och får en bättre lyster.

I takt med att ansiktet föryngras så infinner sig även en känsla av lugn, du kommer att känna dig mer energetisk, vackrare och vitalare.

Denna teknik ökar kroppens egen skönhet och perfektion, reducerar rynkor, slätar ut huden i ansiktet och ger en helt naturlig ansiktslyftning genom att; 

 • Sträcker hängande hud
 • Minimera eller ta bort fina linjer och rynkor
 • Reducerar påsar under ögonen
 • Bekämpar åldrandet
 • Förbättrar ansiktsfärgen, ger en hälsosam glans och lyster
 • Minskar dubbelhaka
 • Ger en klarare blick
 • Lyfter hängande ögonlock
 • Ökar blodflödet och kollagenproduktionen i huden
 • Främjar tillväxt av huvudhår
 • Mjukgör huden
 • Förstärker immunförsvaret
 • Ger ökad livslust och ökat välbefinnande

I kinesisk medicin förklaras hudens åldrande med att cirkulationen av qi, kroppens vitala energi och flöden, minskar med åren. Det resulterar i att de meridianer och flöden som underhåller vitaliteten i huden inte längre är lika effektiva. Cellerna och vävnaderna kan inte längre näras vilket gör att huden torkar, rynkor uppstår och hudens lyster minskar. Dessa processer kan förvärras genom felaktig kost, rökning, livsföring, stress, oro mm.

10 behandlingar i tät följd rekommenderas för optimalt resultat. Därefter underhållsbehandlar man, ungefär en behandling var 4:e till var 8:e vecka, beroende på ålder, livsföring mm.

Varje behandling tar ungefär 60 minuter. Första gången något mer eftersom vi börjar med ett litet samtal och lätt diagnos. 

Som kund får du föra första, efter 5:e och efter 10:e behandlingen, fylla i ett tomt ansikte med de detaljer i ditt ansikte, som du vill bättra på. På så sätt blir ditt resultat mycket konkret, för det är mycket lätt att glömma bort ev. rynka när den har reducerats mycket kraftigt eller till och med är helt borta. 

Nålarna som sätts i ansiktet är mycket tunna och känns knappt. En del personer som är ”nålrädda”, kan uppleva sticken som myggstick men känslan av lugn infinner sig snabbt när nålarna väl är på plats. De personer som inte är nålkänsliga, brukar uppleva hela behandlingen som mycket rogivande.

När nålarna sitter, får kunden sjunka in i musiken och det brukar upplevas som en djup avslappning. 

När nålarna tagits bort, avslutar jag med en lätt ansiktsmassage där jag använder endast helt naturliga oljor eller krämer. 

Efter 10:e behandlingen avslutar jag med en liten ansiktsbehandling (peeling, mask samt kräm) bestående av helt naturliga produkter. Jag informerar även om vikten av bra livsföring och vikten av ”rena” produkter till den dagliga ansiktsvården.

För bilder och referenser klicka här

upp

 

 

Microneedling

- Ett genombrott inom anti-aging, ärrbehandling och hudförbättring

Vår allra senaste behandling vars resultat är likvärdiga med Fraxellaser men med minimala biverkningar men utan de sociala begränsningar och risker som Fraxellaser medför. Med Dermaroller kan man även behandla hela ögonområdet och även behandla en solbränd och mörkare hud. Behandlingarna är effektiva och säkra.

Med microneedling kan man utföra följande behandlingar:

 • Rynkreducering (collagenstimulering)
 • Hudföryngring
 • Stora porer
 • Hudbristningar/strier
 • Ärrbehandling – effektivt reducera ärr efter acne, operation, brännskador etc.
 • Skin Tightening (vävnadsuppstramning/fasthet)
 • Pigmentbehandling eller solskadad hud
 • Hud med vaskulära förändringar (ådernät)

Effekt på huden
Efter en kur med Microneedling förtjockas huden 8-10%, vilket motverkar fina linjer. Porer minskar. Nybildningen av collagen stimuleras och fortsätter upp till 6 månader efter avslutad kur. Huden stramas upp och får ett ungdomligare utseende. Ärr minskar, acne ärr jämnas ut och fylls upp.

Professionella salongsprodukter speciellt avsedda för Microneedling används vid behandling för ytterligare ökat resultat.

upp

 

Vela Max Ansiktsföryngring/Uppstramning

Vaccum och Radiofrekvens stimulerar kollagen-produktionen, minskar porer, dubbelhaka och stramar upp huden i ansiktet och på halsen.
Radiofrekvens värmer upp kollagenet så att det drar ihop sig permanent, kroppen bildar då nytt kollagen för att fylla upp luckorna som bildats, rynkor, linjer och ärr slätas ut och minskar och man får ny lyster i huden.

Ett alternativ till nålbehandingar för de som är "nålrädda" och mycket smärtkänsliga.

 • Rynkreducering (kollagenstimulering)
 • Uppstramning av huden i ansikte och hals
 • Stora porer
 • Dubbelhaka
 • Stramar upp käklinjen
 • Ökad lyster i huden

Paketpris på kurbehandling

upp

 

 

Naturkosmetisk Ansiktsbehandling

En underbar ansiktsbehandling med Naturkosmetiska produkter som doftar underbart. Efteråt har din hud ett fräscht  och klart utseende och har fått ett minilyft.

Huden rengörs, peelas med enzympeeling, upplyftande och utrensande ansiktsmassage, serum och mask.

I behandlingen används ansiktsmasker och serum med aktiva ingredienser som stimulerar hudens egna läkningsprocess och collagen produktion.

Finns i följande utföranden:

- Basic 45 min
- Lyx 60 min (dubbla masker)

upp

 

Asiatisk Ansikts GuaSha

En akupressur massage som utförs med Jade stenar, otroligt skön och avkoplande behandling. Massagen sätter fart på lymfsystemet och har en omedelbart utslätande och upplyftande effekt på ansiktet. Även ögonområdet behandlas. Ansikts GuaSha kombineras mycket fördelaktigt med Naturkosmetisk Ansiktsbehandling och ger ett  ett fräschare och klarare utseende. Den naturliga collagen produktionen stimuleras på djupet, vilket medför att fina linjer och rynkor naturligt fylls ut.

Kan med fördel göras som en behandlings kur på 10-15 ggr eller kombineras med Microneedling och kosmetisk akupunktur, mellan behandlingar och efteråt som månads underhåll.

 

upp

 

 

LED Lampa  RÖD & BLÅ

Ansiktet behandlas med LED lampa, vars ljus stimulerar huden till ökad cellförnyelse, ökad collagen produktion samt balanserar och stärker huden.

RÖD lampa används i anti-aging behandlingar och fyller ut fina linjer och ger ny fasthet. Lindrar torrhet, minskar porer samt har bra inverkan på känslig hy.

BLÅ lampa är mycket effektiv mot acne och oljig/fet hy. Bakteride dödande på djupet så att nya finnar och orenheter inte växer till sig. Balanserar talg produktionen utan att vara uttorkande.

 

upp